• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01

Multifungsi glow kacapi

Pondok Description:

produk kasebut sampurna saeutik lampu AND kaamanan alat Anjeun kudu ngagantelkeun kana Anjeun kenop, ransel, kantong popok, sarta leuwih! Ieu ngawengku hiji kacapi pisah darurat, glow proprietary dina téhnologi poek, nyimpen energi "mode pulsa," sarta mode panginget. Hébat kado pikeun mom, dad, Embah, guru, atanapi anak sakola-yuswa. Ayeuna damel preparedness basajan sapopoé!

jéntré produk

Tags produk

ANU MANA?
Produk kasebut sampurna saeutik lampu AND kaamanan alat Anjeun kudu ngagantelkeun kana Anjeun kenop, ransel, kantong popok, sarta leuwih!
Ieu ngawengku hiji kacapi pisah darurat, glow proprietary dina téhnologi poek, nyimpen energi "mode pulsa," sarta mode panginget. Hébat kado pikeun mom, dad, Embah, guru, atanapi anak sakola-yuswa. Ayeuna damel preparedness basajan sapopoé!

Pedaran
1: Keylight senter
2: Glows dina Dark Sadaya Peuting Long
3: pisah darurat kacapi (115dB)
4: Musim Panas Energy pulsa Mode
5:15 Menit panginget Mode
Batre Tipe: CR2016 x2
Est. Ngajalankeun Times: FULL ON - 2.3hours. Pulsa modeu - 140 jam.
15 menit REMINDER- kalah ngalipet jadi 1,037 jam

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!