• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01

Multi fungsi obor, Multifunctional senter-FS-1001

Pondok Description:

produk Ieu hijina senter anjeun bakal kantos nepungan. Ieu ngagabungkeun sakabeh fungsi senter tradisional jeung hal sagemblengna NEW & husus !! Anjeun kudu bogoh ka dinya! 300 lumén sorotan (tinggi-strobe-low) 6 Gawé LED Lampu, 6 LED UV / Hideung Lampu

jéntré produk

Tags produk

Naon produk?
Produk Ieu hijina senter anjeun bakal kantos nepungan. Ieu ngagabungkeun sakabeh fungsi senter tradisional jeung hal sagemblengna NEW & husus !! Anjeun kudu bogoh ka dinya!
300 lumén sorotan (tinggi-strobe-low)
6 LED Work Light
6 LED UV / Hideung Lampu
Beureum lénsa filter
Reusable glow Cipayung
AAA Batre Pek
Powerful Function

4

HOW DOES THE POWERFUL FUNCTION WORK?
Nutupan LEDs kalawan reusable nu glow iteuk. Giliran LEDs on salila kira 3 detik. Anjeun ngan boga muatan nu glow iteuk. Ayeuna nganggo glow iteuk di lampu anjeun sarta simpen accu Anjeun.

Kumaha carana sangkan senter siklus ON sorangan?
Pencét jeung tahan "Di" tombol dugi lampu ngacieupan. Produk nu ayeuna digawé di siklus hemat energi. Ayeuna anjeun bisa ngajaga katerangan glow iteuk tanpa draining accu Anjeun.

Kumaha carana sangkan REUSABLE glow iteuk dianggo?
Jero glow iteuk reusable aya kristal raksasa tina basa Indonesia aluminate. Ieu teh brightest, panggancangna ngecas, sarta pangpanjangna glowing glow-di-nu-poék dina pasaran. Mikir kawas éta glow dina béntang poék Anjeun lengket kana siling tapi dina stéroid.

03

Naon ngajadikeun kami glow-IN-THE-poék jadi caang?
Glow-di-nu-poék Tradisional asalna di bubuk a, pikir teh bubuk jadi jutaan spons leutik nu nyerep lampu waragad. Sakali dicas pinuh unggal partikel individu emits a glow-tingkat low nepika ngalir kaluar énergi. Ieu naha glow tradisional di nu poek teu nu caang lantaran partikel anu jadi leutik jumlah cahaya maranéhna bisa nahan jeung emit téh minimal. Padahal kristal glow ieu produk urang aya buta, ukuran partikel badag maranéhanana ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nyerep deui lampu na emit langkung lampu pikeun panjang. Teu nyebut ti kristal anu jadi badag panon anjeun bakal ngarasa aranjeunna salaku caang. Aranjeunna kawas spons lampu badag!

Naha UV lampu?
Ngaktipkeun dina senter nu biasa di nu poek bisa ngancurkeun visi wengi anjeun atanapi ngagambar perhatian dihoyongkeun ka lokasi Anjeun, sangkan masihan senter ieu fungsi siluman ku kaasup lampu hideung. Nganggo lampu hideung pikeun ngahemat visi wengi anjeun atawa ngan saukur teu hayang spook lauk dina lalampahan fishing Anjeun. Anjeun oge bisa make produk pikeun manggihan kalajengking, noda piaraan, markings kaamanan, sareng nu sanesna. Simkuring teu make lampu beureum sabab moal ngecas kristal urang.

02

Kunaon dua pilihan batré pak?
Senter Ieu kabeh ngeunaan fleksibilitas jeung reliabilitas sangkan nu pamaké maturan dua bungkus batré béda: 3 accu AAA (opsional) jeung 1 USB litium rechargeable batré ion.

Pisah RED lénsa filter?
Nganggo filter lénsa beureum nu geus merenah lokasina di handap senter Anjeun.

05

 

Like it, but just wanna get one piece?Here is the channel for your buying:

http://www.ksdoingb2c.com/unique-amp-multifunctional-flashlightoutdoor-flashlighttravel-flashlight-fs-1001-p0012.html

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!