• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01

Profil Perusahaan

Saha kami?
Dumasar Shenzhen, Cina, KSDOING mangrupakeun hiji parusahaan fokus dina nalungtik sarta ngembang produk outdoor sarta panerapan rumah tangga leutik.
Keur naon urang aya maturan
produk outdoor: Cool & Unik senter, jsb
panerapan rumah tangga Leutik: fans Mini, fans USB, fans batré, kakuatan dibabawa, jsb.
Contact us
Hayu urang tingali jenis produk jeung jasa béda kami bisa nyadiakeun keur anjeun.

abx

produk outdoor

Kami utamana berkembang ngahasilkeun rupa senter multifunctional pikeun pasar use.Our outdoor & indoor anu lokasina di Amérika sarta Jepang, ayeuna, urang remen bagikeun aranjeunna ka sadaya para nasabah dina sakabeh world.A perusahaan modern, integral tina desain, ngembangkeun, suntik molding, percetakan layar minyak, assembly jeung produksi, bisa mastikeun efisiensi sarta kualitas. Anjeun pernah gé kuciwa ngahubungan kami saprak produk urang pasti bakal husus pikeun anjeun sarta pasar Anjeun.
ab2
ab1
ab5
zsd
er

Panerapan rumah tangga
Ayeuna, USB & Batre Fans anu products.You utama urang bisa papanggih loba di antarana di markets.However anjeun, pangabisa design industri urang kuat ensures naon anjeun meunang ti kami anu béda sarta special.Besides, OEM atanapi ODM pesenan oge ditarima .CE, FCC, sertipikat ROHS anu kaasup.

x1
F1
f4
zst1
f3


WhatsApp Online Chat!