• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01

Multifungsi Glow singsot

Short Description:

Prodhuk punika sampurna sethitik cahya lan safety piranti sampeyan kudu masang to your tombol, tas ransel, tas diaper, lan liyane! Iku kalebu singsot abnehmbar darurat, cemlorot tertutup ing teknologi peteng, nyimpen energi "mode pulsa," lan mode pangeling. Great hadiah kanggo ibu, bapak, grandparent, guru, utawa anak sekolah-umur. Iku ndadekake siyap prasaja saben dinten!

Detail produk

Tags Product

OPO KUWI?
Prodhuk punika sampurna sethitik cahya lan safety piranti sampeyan kudu masang to your tombol, tas ransel, tas diaper, lan liyane!
Iku kalebu singsot abnehmbar darurat, cemlorot tertutup ing teknologi peteng, nyimpen energi "mode pulsa," lan mode pangeling. Great hadiah kanggo ibu, bapak, grandparent, guru, utawa anak sekolah-umur. Iku ndadekake siyap prasaja saben dinten!

Description
1: Keylight Gantungan
2: glows ing peteng Kabeh Night Long
3: abnehmbar darurat singsot (115dB)
4: Energy Pulse Mode
5:15 Minute Pènget Mode
baterei Koleksi: CR2016 x2
Est. Mbukak Times: FULL ON - 2.3hours. Pulsa MODE - 140 jam.
15 menit REMINDER- 1.037 jam

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!