• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01

Multifungsi cemlorot Orb FS-1002

Short Description:

Ing Orb iku senter strum lan cemlorot kelet migunani. Iku ngilangake sing perlu kanggo tuku batre panggantos lan siji-wektu nggunakake cemlorot teken. desain hotspot sawijining ndadekake njupuk senter karo sampeyan gampang lan konsep saving paten-pending bakal nambah urip baterei. Ing Orb wis lithium-ion baterei kang Gauges menyang sembarang port USB (kabel klebu), mode Sato kang nggabungke cemlorot-in-the-peteng mulaning lan cendhak cahya kanggo nambah urip baterei, lan mode roso peteng supaya mung bakal nguripake nalika iku peteng.

Detail produk

Tags Product

Opo kuwi?
Ing Orb iku senter strum lan cemlorot kelet migunani. Iku ngilangake sing perlu kanggo tuku batre panggantos lan siji-wektu nggunakake cemlorot teken. Desain hotspot sawijining ndadekake njupuk senter karo sampeyan gampang lan konsep saving paten-pending bakal nambah urip baterei. Ing Orb wis lithium-ion baterei kang Gauges menyang sembarang port USB (kabel klebu), mode Sato kang nggabungke cemlorot-in-the-peteng mulaning lan cendhak cahya kanggo nambah urip baterei, lan mode roso peteng supaya mung bakal nguripake nalika iku peteng.
Tansah siji ing mobil, dompet, tas ransel, utawa masang kanggo tombol.

Piye cara kerjane?
Pencet tombol ON nggunakake minangka senter
Penet terus tombol ON nganti kelip-kelip siji wektu- iki mode Sato. Ing mode Sato dikirim bursts Short cahya saben rong menit tetep cemlorot ing pasuryan peteng kanggo mencorong super padhang. Baterei bakal tahan nganti 100 days per daya ing mode Sato.

Malah luwih efficiency penet terus tombol ON nganti kelip-kelip loro times- sampeyan mung aktif sensor cahya saiki Orb bakal mung fungsi ing mode Sato nalika iku peteng. Supaya sampeyan bisa clip ing tas ransel lan lali babagan.
Aja padha sumelang ing bab overusing ing Orb iku recharges kaya ponsel ... mung plug menyang sembarang port USB. Kanggo nggunakake Orb jero banyu (nganti 200mm / 300ft). Pilih mode. Copot ring slip. Selehake menyang kapsul. Meneng tutup ing tightly. Ing Orb wis dites nganti 100m.

Fitur:
Rechargeable: Lithium-Ion baterei Rechargeable (klebu)
USB Port lan Sambungan Kabel

Efisien:
30x More efisien saka LED Traditional Lampu
3 Modes Operation Simpen baterei Power
Portable:
1.5 ons
Spek: 37mm x 25mm




  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!