• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01

Multi fungsi obor, multifunctional senter-FS-1001

Short Description:

Produk iki mung senter sampeyan bakal tau ketemu. Nggabungke kabeh fungsi flashlights tradisional lan soko sakabehe NEW & KHUSUS !! Sampeyan kudu tresna! 300 Lumen Spotlight (dhuwur-strobo-kurang) 6 Work LED Lampu, 6 LED UV / Black cahya

Detail produk

Tags Product

Apa PRODUCT THE?
Produk iki mung senter sampeyan bakal tau ketemu. Nggabungke kabeh fungsi flashlights tradisional lan soko sakabehe NEW & KHUSUS !! Sampeyan kudu tresna!
300 Lumen Spotlight (dhuwur-strobo-kurang)
6 LED Work Light
6 LED UV / Black cahya
Abang Jarak Filter
migunani Glow Stick
AAA baterei Pack
Powerful Function

4

HOW DOES THE POWERFUL FUNCTION WORK?
Nutupi LED karo migunani ing cemlorot kelet. Nguripake LED ing bab 3 detik. Sampeyan mung daya cemlorot kelet. Saiki nganggo cemlorot kelet ing cahya lan nyimpen baterei.

Carane ora senter siklus ON dhewe ITS?
Penet terus "On" tombol nganti lampu kedhip. Prodhuk saiki makarya ing siklus saving. Saiki sampeyan bisa njaga katerangan cemlorot kelet tanpa draining baterei.

CARA Panjenengan THE migunani GLOW kelet bisa?
Nang cemlorot kelet migunani sing kristal buta saka strontium aluminate. Iki paling padhang, paling cepet daya, lan paling dawa mencorong cemlorot-in-the-peteng ing pasar. Tjubo kaya cemlorot ing lintang peteng kelet ing langit-langit nanging ing steroid.

03

Apa ndadekake kita GLOW-IN-THE-peteng SO padhang?
Cemlorot-in-the-peteng Traditional rawuh ing wêdakakêna, mikir saka wêdakakêna mayuta-yuta kembang cilik sing nresep cahya kanggo ngisi. Sawise kebak saben partikel individu mancaraken cemlorot-tingkat kurang nganti nganggo metu saka energi. Iki kok cemlorot tradisional ing peteng ora padhang amarga partikel iku dadi cilik jumlah cahya padha bisa terus lan emit paling tithik. Déné kristal cemlorot iki produk kang Buta, ukuran partikel sing ageng ngidini kanggo nresep liyane cahya lan emit cahya liyane maneh. Ora kanggo sebutno wiwit kristal sing dadi amba mata bakal ndelok minangka padhang. Padha kaya kembang karang cahya ageng!

Apa UV LIGHT?
Nguripake senter biasa ing peteng bisa nyirnakake sesanti wengi utawa tarik manungsa waé bayangan menyang lokasi, supaya kita marang senter iki siluman fungsi dening kalebu lampu ireng. Gunakake lampu ireng kanggo nyimpen sesanti wengi utawa mung ora pengin spook iwak ing trip Fishing Panjenengan. Sampeyan uga bisa nggunakake prodhuk kanggo golek kalajengking, reregetan pet, tondho keamanan, lan liyane. We durung nggunakake lampu abang amarga ora ngisi kristal kita.

02

Apa TWO OPTIONS BATERAI PACK?
Senter iki kabeh babagan keluwesan lan linuwih supaya kita kedhaftar aturan loro ngemas baterei beda: 3 batre AAA (opsional) lan 1 USB lithium strum baterei ion.

Abnehmbar RED Jarak Nyaring?
Gunakake Filter lensa abang kang wis nduweni dumunung ing ngisor senter Panjenengan.

05

 

Like it, but just wanna get one piece?Here is the channel for your buying:

http://www.ksdoingb2c.com/unique-amp-multifunctional-flashlightoutdoor-flashlighttravel-flashlight-fs-1001-p0012.html

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!